Ízületi rák. A lágyrészszarkóma típusai


Hasi MR máj ismeretlen eredetű gócainak megítélése hasnyálmirigy gyulladás epeutak: gyulladás, szűkület, epekő, daganatos elváltozás gyanúja vékonybél: MR enterográfia gyulladásos bélbetegségek, komplikációkkal járó Crohn ízületi rák, bélrendszeri daganatok, vérzéses bélbetegségek, bélelzáródás esetén, és tályogok, fisztula járatok kimutatásában pontosabb képet ad a vékonybélről mint az ultrahang, vagy a CT vizsgálat.

Ízületi MR A 3T MR technológiával az összes ízületet nagy pontosság mellett, milliméteres felbontással tudjuk vizsgálni.

ízületi rák a gége porcszövetének gyulladása

A mozgásszervi problémák, az ízületi fájdalmak, a sportsérülések, a porc, szalag, csont, izom, és ízületi tok szövetsérülések pontos diagnosztikája érhető el. A rövid vizsgálati idő a fájdalmas sérülések esetén kevésbé terheli meg a beteget, és az eredményes gyógykezelés szempontjából kiváló eredményt biztosít.

Vizsgálati régiók: térd, csípőízületek, könyök, csukló, kéz, boka, láb.

ízületi rák ár krém ízeltlábúak

Emlő MR tumor keresés, kizárás és követés: az emlőrák a nők leggyakoribb daganatos betegsége. Magyarországon minden tizedik nőnél emlőrák alakul ki.

ízületi rák erős izületi fájdalom

A túlélés és a felépülés a korai felismerésen múlik. Ezt segíti elő a rendszeres komplex emlővizsgálat, a kétévenkénti mammográfiás szűrés, melynek eredményeit egészíti ki a kontrasztanyagos emlő MR vizsgálat. Az emlő protézis épségének megítélésére az emlő MR vizsgálat a legalkalmasabb, a komplex emlővizsgálattal együtt.

ízületi rák enyhítse a vállízület ízületi fájdalmát